Loading...
p.yordanov avatar p.yordanov 51 Точки

Оценяване на домашни

Днес си отворих профила и видях, че имам нов коментар на едно от домашните ми. Той, разбира се, беше кратък, но по- учудвващо беше съдържанието му. В него пишеше. че ми липсват файлове на едната от задачите и не може да се отвори, но надолу в коментара ми беше посочена грешка от "липсващата" задача. Тъй като този коментар най- вероятно ще остане единствения за това домашно и предполагам, че оценката, която този този човек е дал няма да е особено висока, се зачудих при формирането на крайните точки за курса дали оценките от коментарите влияят или има значение само дали си предал съответното домашно?

P.S. Ако някой си мисли, че обвинявам човека без основание- изтеглих домашното и на друг компютър и работеше коректно.

Тагове:
2
Общи приказки 06/02/2015 00:26:45
Emilu avatar Emilu 52 Точки

Просто не можах да не споделя с вас какъв коментар имам на едно домашно. Ако авторът му си го познае, да не си признава. laughing

"Успехи на изпитите и после! Продължаваме напред! България над всичко!!! Бог с нами!!! Успехи на изпитите и после! Продължаваме напред! България над всичко!!! Бог с нами!!!"

7
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.