Софтуерно Инженерство
Loading...
snipersniperson avatar snipersniperson -21 Точки

Няколко въпроса относно нивата на обучение

1. Има ли проблем да се минат изпитите наведнъж? Предполагам, че трябва да се дойде на място, но трябва ли да си носим лаптоп, или е на лист хартия?

2. Има ли проблем, ако вече имам опит с други 4 езика? Разписвам си задачите (домашни и изпити) на PHP/JS/C/C++, тоест ако се наложи системата ви може ли да конвертира до C# от друг език?

3. Колко пари ще ми излезне обучението за всичките нива - по 150лв за всяко едно ниво, от 1 до 3?

Тагове:
-2
Въпроси за SoftUni 06/03/2015 22:32:31
Hristo_Penchev avatar Hristo_Penchev 388 Точки

Въпрос от любопитство - каква все пак ти е идеята? По изказванията ти съдя, че си опитен програмист, явно даже твърде опитен, щом отричаш ООП. Очевидно искаш просто да вземеш сертификат, но не разбирам защо. СофтУни не е университет по смисъла на Закона за висшето образование, тоест тези сертификати нямат особена стойност. Предвид, че школата е нова и не е изградила има, едва ли ще тежат кой знае колко и пред работодателите. А и в програмирането доколко са важни формалните сертификати, особено при положение, че имаш опит?

-1
snipersniperson avatar snipersniperson -21 Точки

Не заради друго, просто искам да видя задачите от ниво 4

0
a.angelov avatar a.angelov 1319 Точки

Ниво 4 представлява 5 свободно избираеми курса, които можеш да вземеш и в течение на останалите нива. Няма твърдо разписание какви точно курсове ще има. Който ти хареса - записваш се. Нивото няма да е ограничено във времето - когато си вземеш 5-те курса, тогава го завършваш.

0
rvmladenov avatar rvmladenov 293 Точки

Може и аз да съм забравил, но ... за курсовете от нивата 4,5 и 6 не се ли изискваше завършено предно такова ниво. С други думи - за да запишеш курс от ниво 4, то трябва да си завършил 3то ниво?

Имам някакви такива спомени ... 

0