Web Fundamentals - форма на изпита?
Здравейте колеги! Въпросът ми е относно изпита,който ще се проведе по курса Web Fundamentals.
Исках да узная под каква форма ще се проведе изпита ( присъствен или онлайн) ?. Питам,защото например аз съм онлайн форма на обучение и живея в далечния град Русе.Другия ми въпрос е как ще се проведе,имам в предвид под формата на практически задачи или тестова форма ( което е малко вероятно). Също така какво можем да плозваме по време на изпита? Имам в предвид собствен лаптоп,тетрадки със записки от лекциите,можем ли да използаме интернет и в прочие.
Съжалявам ако някъде е дадена тази информация,но предпочитам да разберa по-актуалната информация за текущия FastTrack.
Могат да се ползват почти всички текстови редактори с изключение на така наречените WYSIWYG софтуери (Adobe Dreamweaver, Microsoft FrontPage и други). Демек едитори като MS Visual Studio, Sublime, WebStorm, Brackets и т.н. са позволени.
А относно точна дата за изпита аз лично не мога да ти дам точен отговор може би някой от екипа на Софтуни би могъл да ти помогне тук. Но със сигурност ще знаете поне 2 седмици предварително.
Обикновено иформират чрез mail, че ще бъде пуснато записване за дата и час на изпита. Като цяло хубаво е да следиш форума, всеки ден да си проверяваш пощата по няколко пъти както и сайта на SoftUni :)