Професионална програма
Loading...
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5298 Точки

Можеш да ги комбинираш, и преди се е случвало. Въпросът е каква ти е целта. Ако искаш да станеш софтуерен инженер, УНСС няма да ти помогне. Да, има добри купони с повече девойки, но струва ли си? Ако искаш да станеш икономист -> MBA в AUBG / алтернтивно обучение / стопански факултет на СУ. УНСС не бих го препоръчал.

Ако ти трябва диплома за бакалавър: SoftUni + MTM / BFU / VFU: https://softuni.bg/majors

8
bomman avatar bomman 42 Точки

SoftUni + MTM ..как става обучението първата година?

Има ли възможност да се запища в SoftUni (присъствено) и Бургаския свободен университет (задочно)?

1
smoke avatar smoke 3 Точки

Магистратура по бизнес администрация не е икономика.

Икономиката , тези които я знаят , не работят за малко пари, дори в България, дори в провинцията. Но тя е по-сложна отколкото се описва от съфорумци, и хора не намерили реализация в България. И хора завършили я, но не могат да я работят тази специалност.

 

Като човек завършил СУ и ТУ мога да кажа следното, човек дето не разбира и не му се отдава определена наука, да се насочи към наука дето я разбира и може да я работи. Икономика и информатика е ама много математика, повече то тази дето се учи в университета, а относно реализацията, има я но силно се съмнявам претенциите и възможностите да съвпаднат на кандидата, защото в България един човек, човек който да съчетае тези две специалности не е талант, той ще е изключение.

 

0
29/08/2020 18:42:17