Софтуерно Инженерство
Loading...
l.kikov avatar l.kikov 10 Точки

[Teamwork] Web Fundamentals (HTML/CSS) - Забавни историйки от Teamwork Project-ите на курса Web Fundamentals (HTML/CSS) Февруари 2015 г.

   Колеги, предлагавм ви, поради предстоящата защита на екипните ни проекти по Web Fundamentals, да бъдете така любезни да споделите с нас някои от най-интересните колажи, които всеки екип е направил на Photoshop. Сигурен съм, че доста от вас са се постарали в стил "никога не е късно да станеш за смях" и би било интересно да съберем на едно място част от най-интересните колажи на всеки отбор. Естествено, не е задължително да качвате всичко, а само нещата, които всеки отбор смята за най-интересни.

Ако някой изпитва затруднение в качването на снимки, може да използва следните линкове - за upload на снимки: [http://imgur.com/], и 2 мин. tutorial-че как да си вземете адреса, за да го past-нете в chain/линк бутона: [https://www.youtube.com/watch?v=nKkd7VCPNjM]. Постарайте се когато копирате адреса от

BBCode (message boards & forums) да премахнете [img]-то преди адреса на връзката, иначе няма да ви се покаже upload-натият файл. Успех!

За да открия темата, и с опасност да си навлека недоволството на моя екип, издавайки в аванс част от проекта, ще публикувам колаж на ГУРУ-то на курса - Николай Банкин, в компанията на красивата Моника Белучи в кадър от филма Матрицата. © Team "Emerald":

Банкин vs. Monica Bellucci

Тагове:
5
Web Fundamentals - HTML5 04/03/2015 03:02:36
pataroka avatar pataroka 319 Точки

Ами ние не сме правили много колажи, но ще използвам темата, за да постна целия сайт. Може пък някоя от историйките или фийчърите да ви Аресат... :)

Team Nectarine Web Fundamentals Project

И само да добавя, че още мъчиме и дооправяме някои неща...

11
02/04/2015 00:41:38
l.kikov avatar l.kikov 10 Точки

Тая тема за илюминатите май е мн актуална напоследък. Хареса ми Council of 13 :) на application-a ми изкара  Not prepare клипчето, което май е и целта. Интересен проект. Браво!

1
AMarinova avatar AMarinova 0 Точки

Така се раждат митовете :)

0