Професионална програма
Loading...
Cocolino avatar Cocolino 36 Точки

2 въпроса относно подготвителното ниво "Основи на програмирането"

Здравейте,

 

Забелязвам, че курсът, който ще започне на 28-ми март е с продължителност около месец, за разлика от предишните такива, които са по два. Предвид, че работя, новият модел ми е крайно неудобен и оттук идва въпросът ми дали занапред всички започващи подготвителни нива ще бъдат с продължителност от 1 месец или това е по-скоро изключение?

Вторият ми въпрос е, ако да кажем изкарам 0-то ниво и се проваля с гръм и трясък на приемния изпит, тогава имам ли право да посещавам курса отначало или пък поне да се явя отново на изпита?

 

Поздрави

0
Programming Basics
zh.stoqnov avatar zh.stoqnov 103 Точки
Здравей колега! От личен опит мога да ти кажа, че времето ще ти стигне. Тъй като съм онлайн и когато започна курса за прием, на който се бях записал, имах много работа, подготовката ми започна горе долу месец преди изпита - плюс минус 2-3 дена. Стига да си решаваш домашните и да се справяш на прилично ниво на изпитните задачи (наистина е хубаво вече като напреднеш с материала да погледнеш някой друг изпит и дори да се пробваш да го решиш) мисля че няма да имаш проблем. Важното е нагласата, с която си тръгнал - ако имаш желание всичко се получава както на теб ти се иска (тук освен желание трябва да имаш и много часове пред екрана, иначе няма как ). Пожелавам ти успех! :)
1