Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
И аз щях да питам това...Може ли да се работи екипно (визирам 2 души) и какво следва от това? Как да се представя домашното? Предполагам и 2-мата души-екип трябва да са регистрирани?!
Това трябва да се обмисли организационно. Опитваме се да спазим доколкото е възможно практиката на курсове в СофтУни.
Записвам го към въпросите за обсъждане и мисля, че до към тази събота ще дадем предложение.
Собственик съм на водещ сайт в нишата на пазара на изкуство. Сайтът е голям и много активен, използва почти всички канали за дигитален маркетинг, рекламира се в AdWords и Facebook. Ако може няколко човека да работят върху един сайт, мога да предоставя частичен достъп до всички инструменти, за да може сайтът да послужи за курсовете им работи.
Сега и аз да питам за Екипната работа, да кажем двама души дали могат да работят по един и същ проект, респективно сайт.
И какво означава това:
"Това трябва да се обмисли организационно. Опитваме се да спазим доколкото е възможно практиката на курсове в СофтУни.
Записвам го към въпросите за обсъждане и мисля, че до към тази събота ще дадем предложение."
След като трябва да си предадем домашните до Петък, а Вие ще ни дадете отговор в Събота.
Очаквам отговор от Ваша страна.
Благодаря Ви предварително.
Извинявам се, че Ви досаждам, но си очаквам отговора, който поисках.
Благодаря Отново!
Ще удължим с 1-2 дена срока за предаване на първото домашно.
Благодаря Ви много за отговора, само да вметна, че сме готови с домашното, но е общо на двама души по фирмен проект на уеб сайт и за това така настоятелно исках отговор от Ваша страна.
В случая щом се добавят 1, 2 дни допълнително за предаване на първото домашно ще изчакаме Вашата позиция, относно възможността за съвместен проект.
Привет,
Мога ли да се включа?
Към кой проект точно искате да се включите?