[Technical Issue] Prodvigator.bg - Промокод
Здравейте,
Къде точно се въвежда този промокод. Регистрирах се, но не откривам къде да въведа кода за план Lite?
Благодаря преварително за помощта!
Здравейте,
Къде точно се въвежда този промокод. Регистрирах се, но не откривам къде да въведа кода за план Lite?
Благодаря преварително за помощта!
Въвежда се на страницата на профила http://prodvigator.bg/users/profile.
Здравейте,
записана съм онлайн на курса, но все още не съм получила промокод за prodvigator.bg . Доколкото разбрах трябва да получа мейл , нали така?
Привет,
трябва да получиш имейл. Провери папка спам в пощата.
Здравейте, аз сега си намерих кода!!!
При условие, че не съм го активирала до 30.03 както пише, означава ли, че няма да използвам продвигатор ?!? :(
всъщност май се получи..извинявам се за объркването :)
Здравейте, аз все още не съм получил код, проверих и спам папката но и там липсва
Аз също не съм получила код, в спам също.
Здравей,
аз също съм записан за онлайн курса, но не съм получил мейл с промокода. Проверих си спам папката и входящите но нямам
Без промокода не мога да ползвам напълно Prodvigator.bg
Не може ли да ни го пратите тук на ЛС ?
Здравейте г-н Воробьев,
1. Все още не съм получила промокода за Prodvigator до момента. Има ли ограничения за получаването на такъв ако съм онлайн курсист и кога ще го получа, тъй като не мога да си видя изобщо данните, понеже сайтът е поддомейн.
2. Все още нямам отговори на много важни за мен въпроси, за да си коригирам правилно домашното и виждам, че са в графа "Въпроси без отговор".
Благодаря предварително за отговора.
Добринка