Наков - Благодаря ви!
Днес (02.04.2015 г.) бях на интервю за "Програмист" в СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ "СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"
Няма да навлизам в подробности, но вече нямам никакви съмнения, че избрах да се уча в СофтУни! И се радвам, че нямам нищо общо с Алма Матер!...
Ето и обявата за да прецените сами:
Програмист | |
Ref.No: | UCIKT 2 |
Описание и Изисквания: |
Университетски център за информационни и комуникационни технологии (УЦИКТ) към Софийски Университет “Св. Климент Охридски” търси да назначи: Програмист Отговорности: • Разработка, интеграция и поддържане на приложения и бази от данни; • Изграждане и оптимизация на заявки и справки; • Структуриране на кода и документация; • Разработване и интегриране на WEB приложения. Изисквания към кандидатите: • Диплома за средно или висше образование в сферата на информатиката и информационните технологии, инженерните науки или програмирането; • Предишен опит на подобна позиция; • Познания по Обектно-ориентирано програмиране; • Опит с VB, PHP, Symfony, ASP.NET, CSS, Java, JavaScript, jQuery, HTML5, XHTML; • Опит с MS SQL, MySQL; • Владеене на английски език; • Умения за работа в екип; • Аналитичност • Способност за работа под напрежение в динамична среда. Предимства: • Познания по AJAX, JSON; • Опит в създаването и интегрирането на API ; • Опит в работа с WEB услуги; • Познания по .NET 1.0+. Срок за кандидатстване: 25.03.2015 Условия на труд: Трудов договор с 6-месечен изпитателен срок. Необходими документи: Автобиография с актуална снимка, Мотивационно писмо и копие от дипломата. Всички документи ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, в съответствие с изискванията на ЗЗЛД. На събеседване ще бъдат поканени само одобрените по документи кандидати. |
Здравейте,
ако ме интересуваха "изкушаващите условия за един програмист" нямаше даже да си пусна документите, камо ли да отида на интервюто.
За да съм ядосана е повече от ясно, че не са предложили даже никакви условия.
Щом до този момент резултатът е "минус 4 гласа" е ясно, че тази тема в този си вид е приключена за мен.