Оценяване на домашно
Приключи ли оценяването за домашното Math for Developers?Не беше ли 3 цели дни ? Тъкмо седнах да оценявам, а то вече не може.
Приключи ли оценяването за домашното Math for Developers?Не беше ли 3 цели дни ? Тъкмо седнах да оценявам, а то вече не може.
Крайният срок за качване на домашно е 06/04/2015 23:59:59. Оценяването започва след изтичане на този срок в случай, че си предала ти самата домашното. После ще имаш време до 09/04/2015 23:59:59 да оцениш домашни на твои колега. Следи си го това от курса. Всичко това е описано и в първата презентация от курса.
Благодаря, че ми отговорихте.Аз се интересувам за домашното Математика за програмисти, то беше до 03/04/2015 23:59:59, даже вече имам осенка на него.Но сега като погледнах видях, че и на Математика за програмисти и Въведение в програмирането пише една и съща дата за краен срок. Това означава ли, че от утре ще мога да оценявам и двете домашни?
Точно за същото домашно говоря и аз :) До 6 април, 23:59 ч. е отворено предаването на домашни за тези две лекции - Математика за програмисти и Въведение в програмирането. След това, тоест от утре до 9 април, ще може да се оценяват домашните.
Благодаря много значи не съм изпуснала, утре ще оценявам цял ден :)