Професионална програма
Loading...
zontak avatar zontak 457 Точки

Лабове и Подготовки за изпити

Здравейте.. Няма да Ви занимавам с много четене и мисли.. за това направо мисля да попитам..

Не е ли редно лабовете и подготовките да се водят след 18;00ч. ? В 3-то ниво сме, някакъв огромен процент от хората работят.. и има ли някакъв вариант останалите групи да се съобразяват с нас и нашите лекции да бъдат вечер? Колкото и да ми е интересно да чуя и науча нещо.. всичко се организира от 10;00 , 12;00, 14;00 ... Не съм сигурен дали аз имам грешна гледна точка, или пък съм си виновен заради това, че реших да започна работа и да я смеся с ПРИСЪСТВЕНО обучение ( което го минавам в вид на онлайн, защото най-интересните неща са преди 18:00 ) ..  :)

Тагове:
1
Advanced Level: Back-End
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравей, Крис,

Каквото отговорих на petrovaliev95 в тази тема, това се отнася и за теб. Разбери, че трябва да се съобразяваме и с лекторите, с тяхното свободно време и т.н. Отделно сме оставили 2 пъти в седмицата вечерни слотове за семинари.

Както споменах в темата, създадена от petrovaliev95, не всички студенти искат вечерни лекции, както и не всички - дневни. Да направили сме програмата така: 2 пъти седмично - вечерни и 1 път - дневна, точно поради тази причина. Всички лекции и подготовки се записват с камера и ако някой няма възможност да дойде в СофтУни, може да гледа видеото. Знам, че не е същото, но всеки си прави сам организацията и си подрежда приоритетите.

Разбирам, че ти е трудно (както на всики, които работят и учат редовно/присъствено), но това е твой личен избор. Не искам да прозвучи грубо и се надявам да не съм те засегнала. :)

2