JS Apps - BaaS-and-Parse.com - Лекцията - Нивото на преподаване
Здравейте ,
Колеги крайно разочарован съм от нивото на BaaS и Parse.com лекцията от 07,04,2015
1. Кода по презентацията е 100% копиран от Телерик , дори никой не си е направил труда
да го преработи така че да работи съобразно с примерите през parse.com и се губи време за преработка по време на лекцията
2. Тича се по слайдовете и не се пише 1 ред код от лектора все едно е изпята бърза народна песен
Напънло съм съгласен със това , че самообучението е 90% от знанията които трябва да придобием , но мисля че би трябвало материала който преподавате да бъде на ниво .... т.е. разбираем , добре структуриран и добре обяснен!
Искам да попитам г-н Наков дали е гледал лекциите , защото претендира че предлага много качествено образоване , а моето мнение е , че то не е точно толкова качествено
Не искам да обидя никой от асистентие и лекторите но моля Ви постарайте се да предавате материала по добре !
И моля да не поствате коментари от сорта "Ако не ти харесва никой не те кара да учиш в СофтУни".... , защото най- лесно е да си трагнеш...
Ако лекциите продължават да бъдат на същото ниво и с копирани материали от Телерикзащо не постнете по 1 линк към Телеришките видеа и да си ги гледаме от там направо
Надявам се да не обидя никого и да не захранвам хейтърски постове , а да променим качеството на обучението към по-добро