Професионална програма
Loading...
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5297 Точки

Примерен изпит по уеб услуги и cloud технологии

Колеги, малко се забавих, но съм ви подготвил примерен изпит по уеб услуги и cloud техноогии, по който да тренирате по празниците (който има възможност и желание). Каичл съм в при матриалите от курса: https://softuni.bg/trainings/22/Web-Services-and-Cloud-Apr-2015.

Не е 100% довършен, но общи линиии стаа ясно какво ще представлява изпитът: ще е даден скелет на ASP.NET Web API проект и ще тряба да се имплементират услуги по детайлна документация на тяхното поведение. Частта за login / register на потребитeлите ще е дадена наготово.

Ще са дадени няколко теста, с които да си тестате проекта.

При проверката ще се ползват много по-голям брй тестове, които хващат много повече случаи.

Добре подготвен студент може да направи изпита за 2-3 часа. Ние даваме 6 часа.

Наков

 

12
C# Web Services & Cloud
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5297 Точки

Колеги, качих видеото от подготовката за изпита днес. Малко дългичко се получи, защото имаше доста непланирани въпроси, но съществената част е около 3 часа. Може да пропускате някои несъществени моменти. Ето тук е видето: https://www.youtube.com/watch?v=BJ6BX_0zDx0.

Ето тук е примерното решение на примерния ипит (Messages): https://github.com/nakov/Messages-REST-Service

9
Matrix avatar Matrix 1088 Точки

Култова подготовка за изпит се е получила :D То направо цял ден сте я водили, пък по някво време вече залите заети, пък местене на друго място :D Аз до момента издържах до 4тия час стигнах, така като гледам нищо излишно не видях, всико си беше бая полезно... Ама няма - обемен материя си е тоя курс... То като се замисля май нямаше лекция от него, която да е под 3-4 часа :D

Утре ще е шоу :D

1
18/04/2015 16:55:57