Относно "Какъв е шансът да стана програмист"
Искам да ви попитам какъв е шанса студент който няма никакви познания в областта на програмирането след курса да стане програмист, има ли смисъл да се опита?
Искам да ви попитам какъв е шанса студент който няма никакви познания в областта на програмирането след курса да стане програмист, има ли смисъл да се опита?
5 дни преди да се запиша за началното ниво чух за C#.Благодарение на Софтуни.Записах се в последния момент 2 дни преди крайния срок.От 11 години не живея в Бг и за това записах курса online.Оправих всичките си неща за месец време и се прибрах преди 3 седмици.Ще стана програмист каквото и да ми коства това.За това съм тук а аз никога не разочаровам себе си.Не ми стигна времето да разуча и петите задачи от изпита но с другите ще се справя.Изливам си тук личните драми :) не за друго а просто да ти покажа ,че не само ти си нямал никакви познания. С лап топи се занимавам от както се помня и винаги ми е било интересно но на ниво превеждане на заплати и мейли и т.н. но никога с програмиране.А имам чувството ,че това е нещото с което е трябвало да се занимавам винаги.Самонадъхвай се и учи ,учи и пак учи.Свалих и прочетох всичко що имаше на английски от нета. И за 2 месеца имам средно по 10 часа на ден четене и задачи.Има и вариант след всичко това да не бъда приет в неделя защото от всичките изрешени задачи от минали изпити има още доста ,които ме спъват.Но никога за нищо няма да се откажа .Просто ще стана програмист.Дойде време да се върна тук и да кажа аз успях.В мойта си държава.
Браво много ми хареса това което си написал колега. Ще се борим и ще успеем в нашата си държава!!!