Loading...
Bogdan1899 avatar Bogdan1899 50 Точки

Одобряване за "Основи на програмирането"

Здравейте,

В края на март кандидатствах за обучение в Софтуерния университет, като получих отговор, че на 4 май ще получа email с информация дали съм одобрен за курса "Основи на програмирането" в присъствена форма. Въпросът ми е по какви критерии става одобряването за присъствената форма, тъй като търсих из форума, но не открих информация.

Благодаря предварително. 

Тагове:
0
Programming Basics
Cocolino avatar Cocolino 36 Точки

Извинявам се, че се намесвам в темата, но в края на март също кандидатствах за подготвителното ниво, но не съм получил никакъв отговор. Отбелязано е единствено в профила ми, че "Вече сте кандидатствал за СофтУни ".

Има ли за какво да се притеснявам, т.е. кандидатурата ми валидна ли е? :)

0
24/04/2015 15:33:40
Kamigawa avatar Kamigawa 750 Точки

Най-добре се свържи директно с екипа - https://softuni.bg/contacts, те могат да ти кажат какво е станало. Би трябвало всеки да получи имейл, с някаква информация, ако не си получил такъв най-вероятно самият имейл не е стигнал поради една или друга причина - до колкото знам в някои пощи не простигат писмата от Софтуни.

0

Хм, добре, ще им пиша. Ползвам Gmail.

Благодаря ти!

0
24/04/2015 16:50:16
Bogdan1899 avatar Bogdan1899 50 Точки

Аз като кандидатствах в края на март ми върнаха отговор, че на 4 май до 18:00 часа ще получа email дали съм одобрен за подготвителния курс  "Основи на програмирането" и други подробности.

0

Грешката си е изцяло моя. При регистрация съм изпуснал 1 буква в e-mail адреса и оттук естественото развитие на нещата е било да не получавам нищо. :) Писах на СофтУни-то, вярвам че няма да има проблеми, но ме е яд на себе си. :)

0

Хм, добре, ще им пиша. Благодаря ти!

0

Хм, добре, ще им пиша. Благодаря ти!

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.