Одобряване за "Основи на програмирането"
Здравейте,
В края на март кандидатствах за обучение в Софтуерния университет, като получих отговор, че на 4 май ще получа email с информация дали съм одобрен за курса "Основи на програмирането" в присъствена форма. Въпросът ми е по какви критерии става одобряването за присъствената форма, тъй като търсих из форума, но не открих информация.
Благодаря предварително.
Най-добре се свържи директно с екипа - https://softuni.bg/contacts, те могат да ти кажат какво е станало. Би трябвало всеки да получи имейл, с някаква информация, ако не си получил такъв най-вероятно самият имейл не е стигнал поради една или друга причина - до колкото знам в някои пощи не простигат писмата от Софтуни.
Хм, добре, ще им пиша. Ползвам Gmail.
Благодаря ти!
Аз като кандидатствах в края на март ми върнаха отговор, че на 4 май до 18:00 часа ще получа email дали съм одобрен за подготвителния курс "Основи на програмирането" и други подробности.
Грешката си е изцяло моя. При регистрация съм изпуснал 1 буква в e-mail адреса и оттук естественото развитие на нещата е било да не получавам нищо. :) Писах на СофтУни-то, вярвам че няма да има проблеми, но ме е яд на себе си. :)
Хм, добре, ще им пиша. Благодаря ти!
Хм, добре, ще им пиша. Благодаря ти!