Професионална програма
Loading...
AntoniyaIvanova avatar AntoniyaIvanova 16 Точки

тема "Вход и изход от конзолата"

Здравейте, имам въпрос по отношение на структурирането на учебния материал. Не трябва ли тема №4 "Вход и изход от конзолата" да се преподава след първа тема за въведение? Идеята ми е, че  материала се използва за решаването на задачите от следващите теми и общо взето нещата си ги знаем. Освен ако главната ви идея не е да се чете материала от следващите лекции т.е. да сме в час с новите неща, както обикновено става в живота или поне в моята работа е така и трябва да си винаги една крачка напред. Естествено това води до повишаване на конкурентоспособност на всеки човек, което развива предприемачески дух и т.н. Май се отклоних с размислите си :).

Тагове:
0
Programming Basics
nikolay.dimov83 avatar nikolay.dimov83 142 Точки

Като гледам последната задача от домашната, даже ми се струва че рано я учим темата laughing. Така като я гледам, май трябва да си на ти с поне с двумерни масиви, conditional statements, а няма как и някой цикъл да не потрябва...

0
Panglot avatar Panglot 22 Точки

Задачите със звездичка не са задължителни. Обикновено те са по-трудни и изискват проучване на неща из нета. Последната задача от домашно четири изисква доста стабилно проучване из нета.

0