Loading...
Papito avatar Papito 0 Точки

Проблем с липсващ WI-FI след инсталация на Уиндоус 8.1

Модела е Тошиба c55-a-1RM .

От две седмици търся проблема на лаптопа и след щателно прочитане на половин гугъл резултата е чиста 0.

Преди преинсталацията имаше операционна система 8.1 и работеше!!!

След като инсталирах уина..първото странно нещо се случи при деленето на дяловете ,както си му е реда си ги изтрих и т.н И в един красив момент започват ядовете,ТОШИБАТА сама си създаде всички дялове,нестандартно не ми позволи да инсталирам на дял 2 ,а на дял 4 ..след това приключваме с инсталацията и се натъкнах на другият и като цяло главен проблем ,не ми направи запитване към коя мрежа да се свърже лаптопа.Последва начален екран и '' x '' на мониторчето,отворих панела и какво да видя имаше само икона за Мреежов кабел. т.е липсва ми wi-fi адаптера,който след стотици изтегляния не мога да подкарам.Питам се дали аз не греша някъде.Държа да отбележа ,че съм Нова в тези неща и всичко го правя от неволя..не съм в България и няма как да го занеса на човек ,който би го оправил.Надявам се да се намери някой ,който на чист прост Български език да ми помогне да си реша проблема.Благодаря предварително !

Тагове:
0
Общи приказки
SummonedToDIe avatar SummonedToDIe 19 Точки

Аз имах подобен проблем като твоя след инсталацията на 8.1 от 7. Пробвах какво ли не, но проблема се оказа някакъв бъг в БИОС-а(в ордъра на буутване). Ъпдейта до последната версия свърши работа и уай-фай се появи ;)

0
01/05/2015 15:10:23
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.