Проблем с липсващ WI-FI след инсталация на Уиндоус 8.1
Модела е Тошиба c55-a-1RM .
От две седмици търся проблема на лаптопа и след щателно прочитане на половин гугъл резултата е чиста 0.
Преди преинсталацията имаше операционна система 8.1 и работеше!!!
След като инсталирах уина..първото странно нещо се случи при деленето на дяловете ,както си му е реда си ги изтрих и т.н И в един красив момент започват ядовете,ТОШИБАТА сама си създаде всички дялове,нестандартно не ми позволи да инсталирам на дял 2 ,а на дял 4 ..след това приключваме с инсталацията и се натъкнах на другият и като цяло главен проблем ,не ми направи запитване към коя мрежа да се свърже лаптопа.Последва начален екран и '' x '' на мониторчето,отворих панела и какво да видя имаше само икона за Мреежов кабел. т.е липсва ми wi-fi адаптера,който след стотици изтегляния не мога да подкарам.Питам се дали аз не греша някъде.Държа да отбележа ,че съм Нова в тези неща и всичко го правя от неволя..не съм в България и няма как да го занеса на човек ,който би го оправил.Надявам се да се намери някой ,който на чист прост Български език да ми помогне да си реша проблема.Благодаря предварително !