Професионална програма
Loading...
ph.kolarov avatar ph.kolarov 63 Точки

[Exam] JS Apps 03.05.15 - Впечатления от изпита

Здравейте, странно, но не намирам тема за отзивите от изпита в неделя.

Лично аз смятам, че изпита беше на много добро ниво. Много ми хареса идеята, имах леко затруднение с бутоните едит и делете, за който закачих eventHandler-и и подавах информацията като взимах данните от Previus sibiling елемент-а. Датите също ме затрудниха... докато хвана как да ги сравня и филтрирам изхабих доста време и нерви... :D.

Интересно какво мислите, точно преди да предам изпита в 22:10 видях, че не ми работи регистрацията. Бях сигурен, че работи и съм я направил... тогава нямах обяснение какво се е случило. След като се прибрах видях, че просто не съм сменил линка на бутона.... Реално модула е работещ макар и не съвсем, дали ще го вземат предвид оценяващите? 

Тагове:
5
JavaScript Applications 05/05/2015 17:40:54
taylorswift avatar taylorswift 54 Точки

Като за 6 часа не беше труден изпита, ама тоя pagination така и не го разбрах, някой може ли да сподели как го е направил?

0
Filkolev avatar Filkolev 4486 Точки

Изключително лесен беше. Копи-пейст на дадения код в then() на завките и тръгва. В заявките трябва да ограничиш колко записа взимаш (10) и колко пропускаш преди това (ако си на страница 3 - пропускаш 20 бележки и взимаш 10, или колкото има). Трябва да получиш и count от базата, за да знаеш колко общо бележки има налични, за да знае библиотеката колко странички да ти направи в менюто долу.

Качил съм си решението в гитхъб, може да го разгледаш ако искаш: ЛИНК.

1
akaynarov avatar akaynarov 13 Точки

Супер решение - само не разбирам откдъде вадиш грешка когато добавяш бележка, без да си попълнил всичките полета?

0
Filkolev avatar Filkolev 4486 Точки

Ако мен питаш - имам един if, който проверява дали са сетнати всички полета и ако не са дава нотификация, ако са - праща заявка. Това не помня къде го правих, би трябвало да е в модела.

0