Екипни проекти за online студентите
Здравейте бихте ли ми казали как стои въпроса за eкипните проекти за студентите online. Трябва ли всички от екипа да присъстват на защитата. Тъй като не съм от София и работя това юе ми е доста трудно в работен ден (28 май е в четвъртък) или може само по 1 от екип - някой от София например, но разбрах че екипите се определят от Softuni. Освен това комуникацията на такъв екип onlinr ще е по затруднена и бавна - скайпове, соц. и прочие. И това за точките и за online студентите ли важи или при нас пак ще е 100 % от изпита както другия курс за C#.
Ако е вечерта може но през деня ще е доста сложно дори и по скайп. В работно време няма как, но е добре поне че не се налага да се пътува до София специално за защитата. То сега за всички изпита е до 80 точки така ли. Защото на предния курс за начинаещите C# отценките от домашните важаха само за приъсътвеното обучение, а за online студентите беше 100 % от изпита, може и сега да е така незнам?
Не, не е така. Всички вече се оценяват по еднакъв начин. Дори процентите от присъствие се водят към бонусите, така че нещата са изцяло изравнени.
Онлайн отборите обикновено са с повече членове. Достатъчно е един от вас да има възможност да отдели 15 минути по време на защитата да се включи по скайп.
Да благодаря за информацията
:)
Здравей имам един въпрос относно защитата. Кого трябва д се уведоми, че никой от екип няма да пристства, и че защитата ще е по скайп и в какъв срок?