Въпроси от лекцията на Едуард Димитров и Геннадий Воробьов .
https://www.imageupload.co.uk/image/ZDqh E втория таб какво е SEO - заглавие ?EDIT SEO заглавието ми е на url -а името . И все пак какво значение има url-a за SEO ?
За категорията въпроса е по - доло ..
За сега е това, ако някой има въпроси по тази лекция може да ползва темата. Специално тази лекция беше най - тежката информативно за мен лично и ще се радвам да се пообяснят нещата които са ми отбелгнали .
Въпроса ми към Генадии е /вкл. и домашното/
Една дама пита за магазина си за мебели, затова ще я използвам за пример (дано и помогна) ...
Ако категориите са ми вече индексирани думи : Гардероби, Канапета, Маси, Столове и т.н
Те са с високо търсене според Rrodvigator .
Примерно : "Мека мебел" има 6 600 търсения средно на месец .
Една дама пита за магазина си за мебели, затова ще я използвам за пример (дано и помогна) ...
Ако категориите са ми вече индексирани думи : Гардероби, Канапета, Маси, Столове и т.н
Те са с високо търсене според Rrodvigator .
Примерно : "Мека мебел" има 6 600 търсения средно на месец .
Ако моят сайт се продава основно мека мебел, как да си направя категориите и подкатегориите, при условие, че всеки мебелен магазин онлайн е с такава категория вече индексирана ?
Правилно ли разсъждавам,че категорията ми трябва да е Мека мебел - "БРАНД" и подкатегориите да са ми вече Мека мебел по поръчка която има 170 търсения на месец ?
Правилно ли разсъждавам,че категорията ми трябва да е Мека мебел - "БРАНД" и подкатегориите да са ми вече Мека мебел по поръчка която има 170 търсения на месец ?
Или въпреки високата конкуренция за тази фраза да го оставя така и подкатегориите да са стандартни ? (имам леко объркване в това)
Сигурен съм, че в процеса на работа ще има още въпроси ...
Благодаря предварително за помоща !
Сигурен съм, че в процеса на работа ще има още въпроси ...
Благодаря предварително за помоща !