С колко невзети изпита може да се запише следващо ниво?
Здравейте,
на мейла получих съобщение, че с два невзети изпита може да се запише следващото ниво - "Както знаеш, в момента се провежда поправителната сесия за Ниво #1. След края на сесията, студентите с максимум два невзети изпита ще могат да продължат в следващия модул – Back-End. ", а в отговор на такъв въпрос alexandra.svilarova е написала "Важно!: В следващо ниво можеш да минеш само с 1 невзет изпит. Това означава, че ако след твоята поправителната сесия имаш повече от един невзет изпит, трябва да повториш нивото."
Сега кое важи?
Ок, благодаря за бързата реакция :)
Здравей,
Взел съм си всички изпити от ниво 1, но от ниво 2 не успях и няма да успея да се явя на повечето изпити. Ще имам ли проблем с преминаването в модул Back-End ?
Благодаря
Здравей,
Ако имаш 2 невзети изпита от Ниво #2, можеш да продължиш в модул Back-End.
Благодаря за отговора. Но ще имам повече от два изпита, на които няма да се явя. В кое ниво ще мога да се запиша ?
Здравей,
след като моне поправителната сесия за Ниво #2 ще ти дадем повече информация за това, в кой модул ще може да продължиш.
Здравей,
имам пропуснати домашни от курса Teamwork and Personal Skills - май 2015. Искам да попитам ще има ли възможност да да ги кача до края на нивото.