[TEAMS] Екипи за проектите
Здравейте,
Вече може да видите екипите за проектите. Успех на всички! :)
Здравейте,
Вече може да видите екипите за проектите. Успех на всички! :)
Лелелелеле ... ние едвам се събрахме за Adv C#, сега ми пускате още една задача с различен отбор?!
Въпрос 1: Знаете ли колко от хората, с които сте ме събрали в отбор 1, знаят как се пише игра? Това ни е заданието ...
Въпрос 2: Знаете ли колко от хората, с които сте ме събрали в отбор 2, знаят как се пише техническа документация, камо ли и статия? И то във Wikipedia!!!
Просто no comment!
Преди 4 месеца, никой от нас не знаеше, но криво-ляво се оправихме. С колегите от предните курсове е било същото.
Не се очаква да напишете StarCraft 3, достатъчно е едни пиксели да се гонят по конзолата : /
За тиймуърк тиймуърка би трябвало да имате 4 месеца, или се бъркам нещо ?
1. Двата екипни проекта нямат нищо общо помежду си, защото този за teamwork се предава накрая на семестъра. Ако всеки пише по половин страничка на ден, сигурно за 4 месеца ще напишете цяла енциклопедия.
2. И двете задания бяха по желание, никой не е опирал с нож до гърлото на хората да ги кара да се записват :D
Наистина някой знае ли до кога трябва да се направи проекта по teamwork? Колега snipersniperson, в един отбор сме.
Доколкото знам е планирано за края на семестъра и просто още е рано за да бъде определена точна дата :)
Това, че вие сте се справили, не значи че и другите. Примерно аз си имам и работа (даже две), с която слагам хляба на масата си. И да, никой не е казал да бъде сложно, но не е правилно да се очаква хората да могат да направят това.
zdravko7, бяха по желание, но без да е ясно за какво ще бъдат самите задачи. И не е правилно да разцепват хората в различни отбори. Само от гледната точка, че и двете носят точки, води до сблъсък на интереси. Ако разбираш накъде бия. Ако не - не е проблем да участвам с ръце в джобовете за единият проект и да преча, но пак ще си взема някакви точки. Така ще ми остане време за другият ;)
Помня много ясно, когато ни разясняваха концепцията за екипните проекти - беше януари. Може да се резюмира така - "идеята е да ви покажем колко е трудно да се работи в екип. Не е страшно да се провалите, даже е по-вероятно да се провалите. Важното е да добиете опит, защото провалът тук не е фатален".
Няма какво да се стягате, просто участвайте (истинската загуба на точки идва, когато заявите участие, а не направите нищо). За един прост Tic-Tac-Toe със 150-250 реда код, ще ви дадат резултат, близък до максималния. Така че горе главата : )
Записан съм от м. Февруари и концепция не ми е представяна. Освен това се тревожа, че повечето не са доволни от настоящата си работа и заплащането, и се надяват още след първо ниво да си намерят работа като програмисти :D Е, успех ...
Здравейте и извинявайте за тъпия въпрос,но къде мога да видя с кой съм в отбор?
Поздрави!
Цъкаш върху профила си (снимката горе вдясно) и избираш Екипна работа : )
Записан съм за 2те екипни работи на Fundamentals септември но ми пише че нямам отборни работи?
Значи още не са разпределени отборите.