Loading...
WhatTheFoxSay avatar WhatTheFoxSay 61 Точки

Курс по английски език

Здравейте. Защо не пуснете един курс по английски език паралелно с нивата, които вървят в университета. Така доста студенти няма да ходят да плащат по езиковите центрове, а ще е и много по-удобно всичко да е на едно. За година и половина обучение в softuni може да се изкарат курсове от а1 до c2 без проблем...

ПП: Мога да помогна с много материали, ако се намери лектор.

2
Предложения и проблеми 24/05/2015 10:18:49
quickben:
по желание на OP
enevlogiev avatar enevlogiev 1168 Точки

Може да се изкара C2 за година и половина, eто какво намерих в уикипедия: Cambridge ESOL said that each level is reached with the following guided learning hours: A2, 180–200; B1, 350–400; B2, 500–600; C1, 700–800, and C2, 1,000–1,200.

Това прави между 2 и 3 часа дневно, всеки ден, с учител. Освен това от сертификат до сертификат има сериозна разлика, специално CPE, издаван от Кеймбридж, изисква и познаване на английската/американската култура. Реално  90+ точки при CPE са едно ниво над C2.

Едно средняшко ниво по английски е напълно достатъчно да разбираш условията на задачите и писанията в StackOverflow или документацията. Ако искаш тепърва да учиш програмиране и английски за C2, без предварително да имаш опит в което и да е от двете, евала, аз те подкрепям.

@WhatTheFoxSay: понеже си навитак да си развиваш английския - имаш доста сериозна грешка в юзърнейма, която и за А1 сертификат няма да я подминат.

0
WhatTheFoxSay avatar WhatTheFoxSay 61 Точки

Не е грешка. Като започнах да ползвам user-a(в сайта, в който се регистрирах) имаше ограничение на буквите в username и от тогава си го пиша така(без does).

Исках да дам просто едно предложение, а не да се заяждам с някой, което правите вие. Успех пичове. Заключвам темата.

2
quickben avatar quickben 966 Точки

Колега не знам, защо си останал с впечатлението, че някой се заяжда с теб, просто изразявам личното ми мнение базирано на повече от една година опит в СофтУни.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.