[Homework] Functional Programming Problems всички задачи *
Здравейте,
Това е моето домашно:
01.Class Student
06.FilterStudentsbyEmailDomain
09.Weak Students външен клас: ExtentionClass
Имам няколко въпроса, защото това не е най доброто, което би могло да е :)
1. В домашното има даден фаил Students-data.txt, който обаче не съдържа всички изисквани от домашното колони. Вместо него създадох лист, както е по описание в първа задача :
"Create a List<Student> with sample students. These students will be used for the next few tasks." Този файл по погрешка ли е качен или ние трябва да го използваме по някакъв начин?
2. Възможно ли е класа Student, така да се направи че да се използва в целия Solution?
Аз го копирах във всяка задача.
3. Не успях да намеря удачен метод, така че листа със студентите да го сложа в класа Student и всеки път, когато му се викат функционалностите, да се вика и листа със студентите. Възможно ли е да се направи това или и той трябва да е в друг клас?
Здравей Златине,
решението ти дава 100 точки в judge, само от разсеяност си пропуснал да използваш SecurityElement.Escape() в output-a, аз ти го прибавих на ред 70, и с него дава 100 точки:
Console.Write("<td>" + SecurityElement.Escape(matrix[r, c].ToString()) + "</td>");
Другия път можеш и да прочетеш предходните мнения в темата преди да дублираш въпрос... Търсенето му е майката...
И също така, преди да ми редите минуси (който и да е) - може би е редно да се запознаете с Правилата на форума,
където точка втора гласи:
"Преди да зададете въпрос, проверете дали вече не е зададен такъв или подобен."
А преди да ми сложите минус и на това мнение може да погледнете тая тема и да си зададете въпроса: "От коя точно група хора съм аз? От тия дет помагат или от тия дет пречат систематата с воутинга да работи?"