Loading...
emrah.bekir avatar emrah.bekir 1 Точки

Относно лекторите

Здрайте колеги,

Днес докато бях на лекцията сутринта, нещо ми направи много голямо впечетление.

Лекторът се притесни и малко се обърка, което е съвсем нормално, като за човек, който излиза да преподава пред толкова много хора и няма многогодишен опит. След няколко лекции ще се отпусне и ще преподава много по-добре. Вместо да покажем уважение към тези хора, който са дошли за каузата да преподават без да им се плаща, някой колеги едва ли не, си говореха, как може да сложат такъв лектор. Ако някой може по-добре, нека да излезе и той да обясни лекцията, в противен случай по-добре си мълчете и гледайте да помогнете вместо да се правите на интересни. Това, което се опитват да направят тези хора, е нещо много хубаво. Наков прави всичко възможно на една добра цена всички да получат едно добро образование и да си намерят работа. 

Ще помоля всички колеги да проявят разбиране, и то не за друго, но от тези хора можем да научим много!

Тагове:
29
Общи приказки
vladislavtodorov avatar vladislavtodorov 8 Точки

Невероятно! И направо не е за вярване.

Нашите лектори са отлични специалисти, но не са професионални лектори и не водят лекцийте срещу хонорар.

Но ги водят от сърце и с душа и аз много бих се радвал, ако някой ден имам възможност да им върна голямото приятелство.

Един се е объркал /на всеки се случва/, но не вярвам да е поради незнание.

А сред нас явно има колеги които хем не знаят, хем младеят с едни много важни седем години.

Огорчително, но то си е за тяхна сметка- с подобно мислене може и да станат отлични програмисти, но никога няма да надраснат едно средно професионално ниво.

Дано някога разберат къде им е проблема.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.