[Homework] Programming Basics June 2015
Не разбирам защо модератор ми е затворил темата: https://softuni.bg/forum/questions/details/4596
Не виждам и как да го попитам, освен просто да си отворя нова.
Не е мой проблем че на минали випуски домашното е същото (което забелязах в последствие), но за юни няма друга такава тема, като в тази очаквах да се обсъждат именно задачите за курсът към който съм записан и решенията на конкретното домашно които съм качил.
Не виждам да има нещо неясно и не мисля че ми липсва описание към линка, само защото то не е в темата, а в заглавието. Ползвал съм pastebin.com, защото докато търсех подобна тема от този месец (щеше да е хубаво да не се налага да го правя ръчно, а да има някаква работеща търсачка) и не намерих такава, забелязах че сте правили забележки за директно качено домашно и предпочитате да е в този вид, сега пък и така не било ок. Последно трябва ли да има излишен текст тук или всичко да е в линка?
Първият коментар е по-скоро некоректен, защото всички цифри се искат на 3-та задача, не на 4-та. Или този, който е проверявал домашното, се е объркал, или въобще не е проверявал като хората.
Вторият просто казва, че вместо да даваш като отговор формула, човекът очаква да види реално число като 6.2453 или нещо такова. Защо колегата смята така - вероятно повечето хора така са давали отговорите и е по-лесно за проверка да сравниш 3.14 с 3.14, отколкото с някаква формула, която включва корен квадратен. Просто една операция в повече за сметка на проверяващия.