Въпрос (проблем) относно домашно
Здравейте,
записан съм за курса "Programming Basics" , който започна на 13.06. Понеже миналата седмица (20.06)нямахме лекция съм се объркал относно срока за предаване на домашното. Мислех, че е до днес (26.06), но се оказа, че съм грешал. Домашното съм го написал, но не мога да го предам, защото ми изписва, че срокът е изтекъл.Въпросът ми дали може да се направи нещо или просто оставам с непредадено домашно.
Благодаря предварително.
Вчера след лекцията и аз питах един от асистентите в залата и момичето ми каза, че трябва да следиш наистина какво пише в условието и трябва да е на два реда.
Имената в самият код трябва да са изписани на различни редове, но да излизат на 1.
Здравей,
както казва Anthony трябва добре да прочиташ условието на задачата. Плюса, който имаш в домашното е, че ти показва какъв е крайния резултат, който се иска от теб в конкретната задача, защото може да го изпълниш по много различни начини. Единия вариант, който може да използваш е да потърсиш в google как да го направиш, другия вариант е в сайта на СофтУни горе в дясно при searcha, където пише "търси", може да напишеш името на задачата и ако има задедена като въпрос, може да погледнеш колегите какво са коментирали или как са я решили. Като пример може да разгледаш този тема https://softuni.bg/forum/questions/details/34
P.S. Преглеждай темите, но не преписвай решенията буквално, защото не е полезна практика. Измисили си лично твой подход на решаване, което ще ти създаде собствен стил на писане и работа.