Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Средна оценка 5,00 можеш да получиш и без да имаш на всеки курс над 5,00. Например ако н някои имаш 6,00, на други 4,80, накрая пак можеш да получиш средна 5,хх
Да, грешно се изразих. Мисълта ми беше, ако завърша Fundamental Level с 4.00, как бих могъл да докажа на работодателите, че съм го завършил, дори и с оценка 4? Тоест, да разбирам, че няма да има сертификат, нито някакъв вид удостоверение?
Как да докажеш на работодателите, че си го завършил е твоя работа :) Можеш да си носиш лаптопа и да им покажеш...
Виж сертификатите са хубаво нещо,но мисля че работодателя ти ще иска от тебе знания и възможности,а не лист хартия или оценка
Абсолютно съм съгласен, не са ми целта хартийките Просто се замислих за ситуация, в която работодателя казва "Искам да видя хартийката" и за това попитах
@RoYaL Мисля, че нямаше нужда от тролване
@Jinjaar
Прав си, но понякога нямаш възможност да се докажеш пред работодателя, защото си отпаднал на 1ви кръг по набиране (документите) понеже са избрали да извикат някой с повечко хартийки ;)
@Ivaylo.Il,
Тогава се замисляш, дали това е фирмата, в която си искал да работиш, щом набира кадрите си (било то и на 1ви кръг) по хартийките, а не по опита им (проекти, стаж, портфолио...)
Да така е. Радвам се също така, че СофтУни не дават лесно 'хартийки', надявам се това да се запази и за следващите випуски.
@ Ivaylo.Il
Тепърва ще се сбласквам с фирми и работодатели и си признавам не съм компетентен, но ще е жалко да отпадаш на интервю зареди хартийки, бих искал повече тежест да имат проектите в които съм учасвал и това как съм се справил там плюс едно хубаво портфолио,отколкото сертификатите.Хубаво е да ги имаме , в никакв случай не са лошо нещо и винаги ще са само в плюс.