Visual Studio 2013
Здравейте!Visual Studio спря да ми работи.Дайте съвет как да го оправя.Каквото и да искам да отворя всичко излиза празно.Знам че е тъп въпрос,но съм начинаеща и незнам как да оправя проблема.Благодаря предварително!
Здравейте!Visual Studio спря да ми работи.Дайте съвет как да го оправя.Каквото и да искам да отворя всичко излиза празно.Знам че е тъп въпрос,но съм начинаеща и незнам как да оправя проблема.Благодаря предварително!
при мен спря, защото не бях влязал с моя micrsoft акаунт, пробвай това първо в горе в дясно можеш да влезеш или да си създадеш нов. ако това не става дай някакъв screenshot да видим какво се случва, дава ли ти някаква грешка? какво точно се опитваш да отвориш?
Здравей!Сега ще опитам пак да вляза с моя профил.Решавам домашното и за малко затворих Visual Studio.Отворих го и исках да вляза в solution и всичко е една празна страница.Пробвах с други пак същото.Сега ще пробвам с microsoft акаунт ако не стане ще пиша
Здравей,
ако съм те разбрал правилно си отворила blank solution? Ако е така всичко ти излиза бяло и горе в дясно където имаш колона с името на blank solutiona,който си кръстила натисни десен бутон и му дай "add project" -> " new project", от там ти излиза прозорец където в ляво ти излизат типовете избери Visual C# и после Console application C# (защото ако не го избереш, по default зарежда Visual Basics съкратено VB). Надявам се да съм ти помогнал.
Поздрави,
Много благодаря!Оправих го