Английски език
Здравейте , искам да попитам до каква степен е важен английския език за програмирането,Ясно ми е ,че доста материали в интернет са на анг.език , но става въпрос за някакви добри познания по езика. И дали можем да си намерим работа в ИТ сектора, ако не сме на високо ново с езика.
Също така искам да попитам от къде да започна с програмирането.Сега ме приеха студент в СУ Компютърни науки , ако си уча качествено в университета и допълнително гледам множеството от видео уроци в интернет създадени от вас (телерик академия) ,дали ще постигна успех.Имам закупен учебник на Магдалина Тодорова за C++,ако чета от него и междувременно гледам за C# от видео-уроците това добро начало ли е ... и изобщо като цяло много съм объркан..
If you are students then that website is really helpful and for that students who are ready to learn english. I prefer to get cheapest dissertation writing services with lowest price to learn more new writing tips to manage their work. Mostly the young generation likes it because he really interested to learn English by this site. I already visited it several times.