Проблем с домашните
Здравейте. Имам проблем с първите две домашни, като за домашното за Bug Tracking Systems като коментар е написано "Не мога да вляза с юзъра и паролата. Може и при мен да е проблема. ". Аз мога да влезна и с юзъра и с пощата и не ми дава проблем, помолих един приятел да се логне той също успя, затова си мисля, че не е в мен проблема. Относно домашното за Test Cases, Test Scenarios, Test Execution ми е написано, че нищо не работи, а нещата при мен не са така - всичко си работи и е ОК. Следвах инструкциите за това, как да изпратим домашното. В Main.java съм сложил решенията на всички задачки от Problem 8 и Problem 9, мисля че така трябваше. Как може да оправим нещата, има ли към кого да се обърна и какво трябва да направя.
Поздрави :)
Проверките ще са ръчни, а не чрез система. Ако се използват някакви зависимости, които не са описани като код или в maven build-а, е хубаво jar-овете или .dll-ите да са в папката на проекта, за да може проверяващия да успее да пусне проекта.
За съжаление не виждам решението, което уж трябва да е предоставено в този пост, тъй като някой услужлив модератор е решил да го изтрие. Ако може да качиш кода в github/pastebin за да го видим и изкоментираме, ако има нещо специфично.
Вместо selenium.quit() - при мен работи това. Надявам се линка да работи.