[Exam 18 Jan 2015 Morning] КПК - Problem{1} - Travel Agency - Проблеми със submit
Направих видео клип на проблема трябва само да го свалите от GitHub. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете с този проблем.
Благодаря предварително
Направих видео клип на проблема трябва само да го свалите от GitHub. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете с този проблем.
Благодаря предварително
Здравей, и аз имах проблем с качването в judge, поради надвишаване на лимита за големина на файла. Не мога да отвoря видеото ти, но ако е същия проблем, гледай видеото на Данчо за тази задача от предишната инстанция на курса. На края на видеото ясно се вижда какво качва в judge.
Аз успях като не събмитвах sln файла, bin и obj папките.
Не успях да намеря скелета на задачата, би ли ми дала линк? / оригиналният код на Ашмат :) /
От judge го свалих, но гледам го няма в момента. Мога да го кача в github ако искаш, или ги информирай за грешката.
Колежке, в SVN-a го има. Заповядай: http://svn.softuni.org/admin/svn/high-quality-code/
Проблемът ми е с PollerCollection. Дори и да е инсталиран judge ми изписва че не е инсталиран. И се извинявам, че ти питам, но защо не можеш да ми отвориш клипа
This file has been truncated, but you can view the full file.
Това съобщение ми излиза. Свалих го цялото видео за да го гледам.
Относно въпроса ти: Нямам идея защо така става при теб. Аз нямам този проблем.
packages папката не съм я включила, но имам файл, който изпращам packages.config
Споко намерих решение което беше публикувано в стека. Благодаря ти за асистенцията.