[Exercises]КПК July 2015 - Упражнения в час - предложение да се направят видеа
Бих искала да помоля Данчо, по примера на Фил, който направи видеа на задачите за упражнение по ООП, да се направи същото и за КПК. На мен ми бяха в огромна помощ, тъй като съм онлайн и ми помогнаха до голяма степен за подготовката на изпита.
Много от материята в този курс я минах само на теория. Не можах да се ориентирам в задачите дадени за упражнение- примерно за мокинг, а когато няма практика, нещата просто не се получават.
Не е задължително на всички теми да има видеа, но на основни, според мен ще е в помощ на всички.
Благодаря за отговора!
Надявам се и други колеги да се включат с предложения, но ето някои упражнения, които спред мен биха били в помощ да се видят стъпка по стъпка как се правят:
От: Mocking- Problem 1.DateTime.Now.AddDays()
От: Lab-Theathre с прилагане на всички добри практики. Може и Vehicle-Park-System. На лекцията се спомена прилагане на мокинг на изпитна задача. Знам, че ще имаме подготовка за изпита, но ако по-отрано започнем да се подготвяме, мисля, че е много по-добре. Аз гледах видеото за Travel Agency и доста ми помогна да се ориентирам, но там не видях мокинг.
От: High-Quality Methods- Problem 3.Is Recursion Always Necessary?
А с изпитната задача, с подробно разписаното условие, какво стана?