Лично съобщение до потребител
Извинявайте, но аз ли съм толкова кьорав, че не виждам или няма такава опция? Искам примерно някой, който ми е отговорил по дадена тема да му вляза в профила и евентуално да му задам въпрос, който не е по темата, на лично съобщение. Къде го това?! :)
Ако го няма, може ли да го предложа като опция, която да се добави, ако модераторите одобрят :)
Нова идея: да се направи една таблица с постижения, да кажем:
0 - 50 точки - noob
51 - 100 точки - gettingTheHangOfIt
101 - 500 точки - YouArePro
501 - 1000 точки - Developer
1001+ точки - ForumMaster
или нещо такова и да се даде възможност, ако сме в едно ниво да можем да кореспондираме помежду си по-свободно. Евентуално да се добави и friendlist да знаем, кого можем да тормозим най-често :)
Живеем в България - това няма да проработи - ще почнат да летят минуси за щяло и нещяло на лична основа и всичко ще се опорочи. Ако не ми вярваш виж тази тема.
Добре де, то по тази логика може да хвърчат минуси и без системата за лични съобщения. Смисъл поствам тема, ти ми връщаш хейт, аз ти тракам минус. Принципа не е ли един и същ така или иначе и пак на лична основа, но...
Иначе си прав, в България май са най-много хейтъри на глава на населението хахаха :)
Ок, надявам се някой от модераторите поне да види темата пък както си преценят, да не навлизаме допълнително в темата за минуси и хейт, че много ще изпишем :)
Така е... минусите и сега функционират по този начин, обаче това не ти налага допълнителни рестрикции, както би било ако възможност за лични съобщения зависи от това ;)