Професионална програма
Loading...
hcenov avatar hcenov 10 Точки

Домашна работа - Programming Basics 22.08.2015г.

Здравейте, smiley

бих искал да попитам относно домашното от 22.08.2015г. /Събота/. Към този линк може да видите моята работа и ще се радвам да получа коментари за изработването и. Признавам си последните две задачи съм ги направил с помоща на този форум и четене от Google.

http://dox.bg/files/dw?a=17b9a9b507

Приемам всякакви препоръки занапред както и критики. laugh

Поздрави!

1
Programming Basics
Jinjaar avatar Jinjaar 348 Точки

Браво видях ти домашното справил си се с задачите.Имам забележки за подредбата и именуването на проектите, ако пред всеки преоект слагаш номера на задачата - пример 01.PrintOnConsole и тн. ще се подреждат по номер и е много по удобно за теб и за съмия проверяващ.Също така на задачата Print Long Sequance обърни внимание че не принтираш всички числа,това е така защото ги принтираш всяко на отделен ред и конзолата неможе да ги побере , затова връща последното което може да побере.Принтирай ги на един ред разделени с разтояние или разтояние и запетая зада избегнеш това.Формата на DateTime е така като каза колегата по горе от мен.Браво за положения труд продължавай напред :)

0
hcenov avatar hcenov 10 Точки

Благодаря Ви за всички препоръки към задачите. Занапред ще спазя Вашите съвети. Ако мога да бъда полезен с нещо питайте, ако не го знам ще го намеря и ще Ви отговоря.

Относно задачите със звездичка да за мен са трудни на този етап няма какво да кажа, че ги разбирам веднага, но мисля, че с повече решаване на примери това ще се коригира. smiley

 

1
24/08/2015 14:47:13
nasko123 avatar nasko123 1 Точки

Здравейте, аз го направих така

 

http://pastebin.com/DdQaabyC

 

0