Професионална програма
Loading...
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Паралелно обучение - ВСУ

Здравейте,

От известно време се опитвам да намеря актуална информация за паралелното обучение (СофтУни и ВСУ). Последните 2 месеца виждам, че има срещи, за които все разбирам на следващия ден - на миналата, публикацията беше във фейсбук едва няколко часа преди конференцията, след като се оплаках, че се пуска в последния момент бях посъветвана да следя събитията във фейсбук. Супер, следя ги, но се оказва, че вчера е имало още една, за която фейсбук събитие нямаше и аз пак разбирам пост-фактум :)  :)

Преди около месец писах и на двата контакта от ВСУ (Павлета Кръстева и Галина Момчева), до ден днешен отговор не съм получила, уви.

Идеята е следната: в сайта нито на СофтУни, нито на ВСУ има поместена актуална информация за кандидатстващите през 2015/2016 г. Всичко - от учебни планове, до такси и срокове се отнася за миналата академична година.  Преглеждайки всички материали за миналата учебна година имам силен интерес да се запиша, просто все още търся потвърждение дали всички поместени материали, срокове, планове и цени са актуални, и ако не са - кои са актуалните.

 

За сроковете вече получих потвърждение, че не са същите и няма грижи човек да се запише (ако го приемат, де :) ) след изпита по основи на програмирането през август, но за останалите неща още се чудя :)

Тагове:
2
Въпроси за SoftUni
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Привет, вдигам темата, защото Fundamentals започна, 1 октомври е близо, а още никъде няма информация за паралелното обучение. Аз съм онлайн форма, така че няма как да питам на място, но има ли някакви детайли кога се записваме, как и т.н.? 
От СофтУни ми бяха казали, че непосредствено след началото на нивото ще има представяне на университетите и записване, но и това не виждам. 

 

Та ... някой чувал ли е нещо по въпроса? :) 

1
toshko93 avatar toshko93 10 Точки

Аз също имам страшно много въпроси по темата защото няма актуална информация никъде.

Накрая просто подадох документи (преди 1 седмица) във ВСУ. Казаха ми че ще ми звъннат същия ден за да ми дадат факултетния номер и доп. информация, но това не се случи. Писах за да разбера след като вече съм студент къде и кога трябва да ходя на лекции, дадоха ми една доста некултурно написана програма в която не пишеше кога са лекциите :D. 

Та ако някой е записан 1 курс 2015/2016г. моля да ми пише на лично или фб за да разбера най накрая къде и кога трябва да посещавам лекции защото първия срок ще мине докато се свържа отново с някой от ВСУ

Също ще е полезна информация някакъв линк за материалите които се взимат тъй като не мога да отида на място защото нищо не знам :D

1
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Ние се записахме няколко човека, но освен един малко неясен мейл от миналата седмица, друго инфо също нямам.

 

След малко ще спретна една ФБ група за нашия ВСУ випуск, барем с общи усилия докопваме информация, ще постна линк. Във форума май не са много активни записалите се.

0
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Ето я: https://www.facebook.com/groups/485107531672011/

0