SVN commit problem
Здравейте, имам проблем със сommita na SVN.При commit ми дава грешка и иска да ъпдейтна.Опитах да ъпдейтна но проблема си остана.Някой има ли идея как да го оправя?
Здравейте, имам проблем със сommita na SVN.При commit ми дава грешка и иска да ъпдейтна.Опитах да ъпдейтна но проблема си остана.Някой има ли идея как да го оправя?
Има някакъв проблем с SVN-а, преди бях с по-стара версия и нямах проблеми на стария лаптоп, сега на този не става, същата грешка и при мен.
В петък и Ангел се опита да го оправи, но не стана. Каза да ползваме TortoiseGit или да пробваме да си дръпнем стара версия. Но като цяло за нашата работа ще ни трябва TortoiseGit, така че по-добре с него направо да работим, тъй като през него могат да се качват и файлове със cs разширение.
dgp_82 много ти благодаря. Стана и работи перфектно 1.6.2.16344 на 64 битов уиндоус, свалете си я и явно с нея няма да имате проблеми. Успех на всички ! :)
Голямо дърво с този SVN, при мен не става с 32bit версия не ми дава да я инсталирам Windows 10