Професионална програма
Loading...
antonp1p2 avatar antonp1p2 17 Точки

[КПК] {Exam} - Buhtig Issue Tracker - Как да вляза в size лимит-а за зип файла ?

Може би аз нещо бъркам обаче не мога да вляза в максималната големина на зип файла. Махам bin и obj файловете и зип-а ми е 300 и косур кб. ,а трябва файла да е най-много 52кб.

0
C# OOP Advanced
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

От настройките на папките - сложи отметка да се показват скрити файлове и папки.

От всеки проект (включително юнит тестовете) трябва да махнеш bin и obj папките. Трябва да махнеш .suo файлове ако има такива, както и .vs папките (ако има такива).

Обикновено след това размерът пада до допустим такъв.

1
EBojilova avatar EBojilova 330 Точки

Фил, аз ги махнах всички тези папки и пак съм над лимита 5-6 пъти. Утре има  ли кой да ни помогне със събмита, че бая почнах да се притеснявам? Ако ги архивирам без .sln файла, без тестовете и тези файлове които си изброил, влизам в лимита, но нали идеята е да качим и тестовете. Утре мисля да дойда половин час преди изпита, дано има някой да помогне.

0
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

От всички проекти ли махна асемблитата? Няма как да махнеш всичко и да си няколко пъти над лимита, нещо си пропуснала предполагам. На място ако имаш проблем ще има кой да помогне, ако се наложи ще се вдигне и лимита за размера на сорс кода.

2
EBojilova avatar EBojilova 330 Точки

Да, махнах на всякъде bin и obj и пак съм много над лимита. Единствената разлика от преди е , че сега съм с VS Community 2015, но не мисля, че това е проблема.

0
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

И аз съм с него. Единствената разлика са скритите папки, това също ли направи? С 2015 се появява .vs папка и скрити .suo файлове, които ако не ги покажеш през опциите няма да ги видиш.

1
alevtodorov avatar alevtodorov 29 Точки

Аз имам същия проблем. Гледах авторско решение и се припокрива с моето почти на 100%. Проблема идва от библиотеката "XAct.Wintellect.PowerCollections". В авторското решение като го отворя също я няма, но като го кача  в judge ми дава някакви точки. Като махна библиотеката от моя проект и в judge ми казва,че не може да се компилира и, че тази библиотека липсва. Може ли някой да ми обясни магията, защото има и други изпити с тази библиотека, а аз не знам как да кача файла без нея.

0
04/02/2016 17:42:59
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6845 Точки

Махнете папката packages. На VS2013 по подразбиране е пусната опцията Packages Auto Restore. Какво прави тази опция? Обхожда файла "packages.config" и дърпа от интернет тези пакети с посочените версии. Затова и ако качите проект направен на VS2013 без папката packages, джъдж ще си ресторне пакетите и ще станат нещата. На VS2015 преди няколко месеца с изненада открих, че опцията не е пусната по подразбиране. Пуска се лесно когато правиш нов проект и малко по-трудно ако проектът е мигриран от VS2013.

Това е простият вариант: http://stackoverflow.com/questions/28131095/how-to-enable-nugets-package-restore-in-visual-studio-2015

Тук има някакви хакове: http://stackoverflow.com/questions/27895504/how-do-i-enable-nuget-package-restore-in-visual-studio-2015

Ако не стане по никой от двата начина, ще трябва да си потърсите вариант от гугъл, който да е от полза за вашите нужди.

0