Кой избор на образование е най-добрия?
Здравейте! Има един проблем, който от доста време не се маха от главата ми и той е: къде да уча? Тази година ми предстои да избирам на къде да ходя и в какво да се разрививам, а искам да направя правилния избор, за да не си бия главата в стената за в бъдеще. Мисля да кандидатствам в ТУ-София "Компютърно и софтуерно инженерство", като паралелно да уча и тук, в СофтУни. Бихте ли ме посъветвали нещо? Благодаря Ви за отделеното време и за отговорите, предварително!!! (Ако съм сложил темата на грешно място, моля да бъда извинен)
Софтуни задължително, за да научиш занаята. Когато тръгнеш на работа от занаята който си научил може да запишеш някой университет ей така уж за престиж, въпреки че те българските университети са един престиж...Както и да е, хубаво е това което учиш да можеш да го прилагаш да ти върши работа, да знаеш,че си един от малкото които знаят и могат да го работят.ТУ, МГУ УАСГ, УНСС вече са морално остарели( едни и същи феодални старци преподават по учебници от 60-те години, които ги преписват и ще те задължават да си купуваш). Помисли добре все пак и направи правилния избор. Желая ти много успехи.