Професионална програма
Loading...
GeorgiRGeorgiev avatar GeorgiRGeorgiev 2 Точки

Да сформираме екип и да правим уебсайт проект(и)?

Здравейте на всички!

Имам една идея - има ли желаещи хора да се съберем заедно в екип и да започнем да правим даден уебсайт проект(и)?

Аз лично съм начинаещ, от около 1 година започнах да уча програмиране и като цяло писане на код. В момента уча за front-end web developer и съм се съсредоточил в трите основни езика за тази професия - HTML, CSS и JavaScript (jQuery). От скоро започнах да уча JavaScript библиотеката - jQuery и засега уча нея. HTML/5 и  CSS/3 знам на базово/основно ниво.

Идеята ми е да се съберем екип, така че да има човек, който да прави front-end частта на дадения уебсайт проект(и), човек, който ще се занимава с back-end частта и човек, който ще изготвя дизайна на проекта(ите). Препдолагам, още по-добре ако се намери и човек, който се занимава със Search Engine Optimization (SEO). И не само, но като цяло всеки човек, независимо с какво се занимава, ако смята, че това с което се занимава може да допринесе за изграждането на проекта(ите), е добре дошъл. А ако успеем да се съберем повече хора, може да се разпределим и по повече от един човек за всяка различна част (back-end, web design, front-end и т.н.).

Например обсъждаме всички заедно какъв проект(и) да правим и ако всички постигнем съгласие, обсъждаме стъпките как ще го правим и го започваме.

Можем да правим проектите с не комерсиална цел, но с главна цел да напредваме в писането на код и също според мен ще бъде плюс - свикването на работа в екип. А защо не и с комерсиална цел, ако измислим нещо интересно или да речем иновативно, което смятаме, че би могло да се хареса на хората и да печелим пари от него.

Независимо дали сте начинаещи или напреднали, важното е да можем да сме си полезни един на друг и да се разбираме. Ако някой от вас има желание да сформираме този екип, моля нека пише.

В този уебсайт се събираме и можете да се регистрирате, ако имате желание да си пишем относно сформирането на екипа - http://our-team-project.comyr.com/index.php

7
Общи приказки 01/12/2015 22:51:21
Gregor avatar Gregor 11 Точки

Зрдавейте, колеги, аз също съм за!

1
GeorgiRGeorgiev avatar GeorgiRGeorgiev 2 Точки

Здравей, Gregor!

Радвам се, че имаш желание за това.
Ако пожелаеш остави данни за контакт.

0
21/10/2015 23:36:24
Gregor avatar Gregor 11 Точки

Ще ви предоставя мейл за връзка:

gregor.georgiev@gmail.com

Поздрави!

1
GeorgiRGeorgiev avatar GeorgiRGeorgiev 2 Точки

Благодаря ви!

Писах ви.

Поздрави и от мен!

0