Да сформираме екип и да правим уебсайт проект(и)?
Здравейте на всички!
Имам една идея - има ли желаещи хора да се съберем заедно в екип и да започнем да правим даден уебсайт проект(и)?
Аз лично съм начинаещ, от около 1 година започнах да уча програмиране и като цяло писане на код. В момента уча за front-end web developer и съм се съсредоточил в трите основни езика за тази професия - HTML, CSS и JavaScript (jQuery). От скоро започнах да уча JavaScript библиотеката - jQuery и засега уча нея. HTML/5 и CSS/3 знам на базово/основно ниво.
Идеята ми е да се съберем екип, така че да има човек, който да прави front-end частта на дадения уебсайт проект(и), човек, който ще се занимава с back-end частта и човек, който ще изготвя дизайна на проекта(ите). Препдолагам, още по-добре ако се намери и човек, който се занимава със Search Engine Optimization (SEO). И не само, но като цяло всеки човек, независимо с какво се занимава, ако смята, че това с което се занимава може да допринесе за изграждането на проекта(ите), е добре дошъл. А ако успеем да се съберем повече хора, може да се разпределим и по повече от един човек за всяка различна част (back-end, web design, front-end и т.н.).
Например обсъждаме всички заедно какъв проект(и) да правим и ако всички постигнем съгласие, обсъждаме стъпките как ще го правим и го започваме.
Можем да правим проектите с не комерсиална цел, но с главна цел да напредваме в писането на код и също според мен ще бъде плюс - свикването на работа в екип. А защо не и с комерсиална цел, ако измислим нещо интересно или да речем иновативно, което смятаме, че би могло да се хареса на хората и да печелим пари от него.
Независимо дали сте начинаещи или напреднали, важното е да можем да сме си полезни един на друг и да се разбираме. Ако някой от вас има желание да сформираме този екип, моля нека пише.
В този уебсайт се събираме и можете да се регистрирате, ако имате желание да си пишем относно сформирането на екипа - http://our-team-project.comyr.com/index.php
Здравей, Gregor!
Радвам се, че имаш желание за това.
Ако пожелаеш остави данни за контакт.
Ще ви предоставя мейл за връзка:
gregor.georgiev@gmail.com
Поздрави!
Благодаря ви!
Писах ви.
Поздрави и от мен!