Професионална програма
Loading...
antonio_rtodorov avatar antonio_rtodorov 74 Точки

Въпрос относно екипен проект по Java

Здравейте,

участвам в екипния проект по Java, получих майл за график на защитите и след това влезнах в сайта на СофтУни за да видя съотборниците си. Проблема е, че директно ми излиза да ги оценявам и нямам директен достъп до контакт с тях, за това ги търсих, чрез търсачката на сайт намерих 2ма, обаче дргурия съотборник има прекалено много съвпадения и не можах да го намеря, а четвъртия въобще няма никакви посочени контакти. Някакви идеи, съвети имате ли?

Поздрави,

Антонио

Тагове:
0
Java Advanced
syssboxx avatar syssboxx 0 Точки

Здравейте,

знаете ли дали курсистите в отворения курс Java Fundamentals също ще могат да участват в екипния проект? Трябва ли някъде да заявим желание? В системата уж има задание, но аз все още не съм получила мейл за записване за проект, а то вече половината курс мина.

 

0
Lamms avatar Lamms 197 Точки

Би трябвало да можете, но срокът вече мина, може и да има вариант да те включат, но трябва да попиташ или на място при Алекс или по телефона. По-добре не отлагай до понеделник, а звънни и попитай дали може да те включат.

0
23/10/2015 14:48:54
syssboxx avatar syssboxx 0 Точки

 Аз съм онлайн на отворения курс, ако това променя нещата. Очаквах да получа покана по мейл за записване и да ме включат в екип с други онлайн участници, нищо не съм получила обаче  :) Не знам дали вече не е прекалено късно, има ли някакъв емейл, на който се пише в такива случай ? Вие кога получихме покана за участие в проекта?

 

0
tanija avatar tanija 61 Точки

syssboxx мен ме вълнува същият въпрос. Ти получи ли, някакви отговори?

0
plamen_pr avatar plamen_pr 1 Точки

Някой получи ли по-добра информация в последните дни и кой точно трябва да отида да разпитвам утре?

Предполагам повечето записани на отворения курс са за сертификати:

Сертификат за отворен курс - успех над 5.00 за курса

80% от изпит, 5% домашни, 5% оценяване = 90% найстина не виждам как може дори теоретично да се достигне оценката.

0
28/10/2015 19:06:09
Lamms avatar Lamms 197 Точки

Би трябвало да можете, но срокът вече мина, може и да има вариант да те включат, но трябва да попиташ или на място при Алекс или по телефона. По-добре не отлагай до понеделник

0