Loading...

Във форума е въведено ограничение, което позволява на потребителите единствено да разглеждат публикуваните въпроси.

badbutcher avatar badbutcher 144 Точки

Нова система за проверка на домашни?

Сега почнах да проверявам домашните по Java Fundamentals октомври 2015 и видях че проверката изглежда малко по-различно. Вече можеш да показваш колко е пълно, коректно и качествено е домашното.

Но коментарът вече имат минимум от 200 символа но аз не знам какво да напиша при положение, че човекът си е написал всичко и му работи.

Тагове:
1
Въпроси за SoftUni
MilenGeorgiev avatar MilenGeorgiev -12 Точки

Студентите имат ли достъп до вече проверените, оценени и коментирани собствени домашни? 

0
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

Ако си качвал домашни би трябвало да си видял, че има линк Свали домашно; от него може да го свалиш. Доста колеги често го правят, за да проверят дали всичко е наред, особено препоръчително е да се прави по време на изпит, където работата се събмитва като домашно, а не в джъдж.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.