[TWPS] Поправка?
Здравейте,
Тъй като съм изпуснала всички срокове за домашни в курса до момента, а доколкото разбирам по него изпит няма, се чудех има ли поправка по него и в какво се изразява тя?
Не съм записана за екипен проект, така че предполагам че оценката се формира 100 % от домашни. (В слайдовете пише, че е 50 % от изпит, 50 % от екипен проект, но не пише какво става, ако не си записан - а в поканата изрично е упоменато, че не е задължителен и че не губиш точки, ако не се запишеш, затова и не съм го записала).
Има ли възможност да предавам домашни със следващия курс по Fundamentals или има друг процес за поправка?
Мерси!
Нямам желание да предам нещо ей-така на тагадък, щото срока изтича и "да хвана 3". Именно затова питам и за поправка, за да мога да си изгледам видеата и направя нещата.
Никой ли не е ходил на поправка по предмета? :(
И аз съм така и имам 2 изпуснати домашни (предполагам и ти, то сме имали 3 домашни досега). Ще видя крайната ми оценка с 2те пропуснати домашни и ако не съм доволен тогава ще мисля за поправка. На този етап не мисля, че трябва да те тревожи.
Орисъединявам се с 46 т.съм без да съм участвала в екипен проект, с 3,98 как да се примириш ?!
Какви са ни възможностите за повишаване ?;