LINQ4Java
На изпита по Java Fundamentals ме издразни, че нещата стават по-бавно без любимите ни extension методи LINQ. Разбрах, че има алтернатива - Stream, но да го учим е просто безсмислено. Реших, че ще бъде добра и полезна практика да си създам собствени методи, подобни на LINQ. Ето ги в GitHub. Можете да видите в Tester-a как работят някои от тях. Не всички са направени и все още никои нямат документация. Очаквайте нови версии!
Поздрави.
Как ще успееш да ги подкараш в judge?
Завърших изпита с 400 точки като съм използвал моя linq на две от задачите. Намерих някои грешки в методите, които трябваше да оправям, но тези методи ми помогнаха много и наистина става по-лесно.
Ето 4-та задача: линк
Имах предвид как ще накараш джъдж да работи с тях. Те нали се водят като отделни библиотеки/класове, а в джъжд пращаш единия код, или всиките ще ги сложиш в задачата (нямам опит с такива неща и ми е интересно да видя как става).
Да, разбрах какво имаш предвид - точно затова пратих код - виж го. Да - всичко влиза в един файл, класът linq става подклас на основния ти клас, интерфейсите трябва да излязат от linq класа и също да бъдат подтипове на основния клас и класът linq трябва да стане static не съм сигурен защо.