Loading...
StefanAndreev avatar StefanAndreev 2 Точки

Помощ с програма на C# - вход и изход от конзолата

Здравеите колеги/колежки!

Нов съм в програминето и те първа се уча.(C#)Хрумна ми идеята да напиша програма която ти задава въпроси а ти отговаряш, след това тя казва нещо на базата на твоя отговор, Пример :

(програма)Здравей казвам се Мери.Ти как се казваш?

(вие)Стефан

(програма) Приятно ми да се запознаем Стефан.

Това е просто пример за да добиете представа какво питам.Бихте ли ми дали хляб за размисъл , как мога да го направя. Благодаря предварително ! И ако можете да ми дадете линк за форум за програмиране където мога да задавам подобни въпроси.

Поздрави!

Тагове:
0
Programming Basics 25/10/2015 20:40:12
asyovchev avatar asyovchev -1 Точки

Stackoverflow е, може би, най-хардкор програмисткият форум, който съм срещал досега. ;)

0
inktech.n.kikov avatar inktech.n.kikov 42 Точки

Stackoverlow,разбира се.Може да задаваш почти всякакви въпроси свързани с програмиране и да очакваш адекватни отговори.Често пъти хората там отговарят с написан код.Успех :)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.