Точен час
Здравейте! Моля, да качите на сайта и часовник. Качих домашно в последния ден от срока в 23:55 /според 3 компютъра, ТВ и три програми/. Но....тук ми изписа, че срокът е изтекъл и така и не ми прие домашното. Смятам, че за всички работещи, учещи он-лайн /предимно нощем/ е важно да знаем според сайта колко е часа, за да не оставаме разочаровани, като бързаме да спазим срок и искаме все пак да изпратим домашното си. Надявам се на разбиране.
П.С.Изпратих предложението в 00:09 и ми изписа,че съм го изпратила в 00:15....
Мислиш ли, че ако разполагам с достатъчно време ще стоя до 00:00 часа последния ден, за да си предам домашното?! Но е редно да знам крайния си срок и да не оставам разочарована, като все пак отделям няколко нощи и накрая в 23:55 не успявам да кача "произведението си" и ми светва, че нямам предадено домашно и срока е изтекъл...За това помолих за часовник на сайта...
Мисля, че ако нямаш достатъчно време - това е проблем, в/у който ако има как (а винаги има поне малко как) трябва да работиш. В реална обстановка е нормално да се качва доста преди самия DeadLine, за да се види дали всичко е ОК.
И пак - СЪГЛАСЕН съм с теб, че тук в системата е редно да има часовник както и при истински deploy може да се види времето на сървъра.
Ето едно "хакче", което може да ползваш докато имплементират предложението ти - отваряш RSS Feed-a на форума: цък, почти в началото в тага <lastBuildDate> понеже се update-ва постоянно, ще намериш сървърното време.
Здравей Eltop, ако ти е натоварена програмата или решаваш трудно задачите и занапред имаш подобен проблем с недостига на време, хубаво е да знаеш, че може да си качваш домашното многократно. Всяко последно качено домашно е това което ще се проверява. Ако искаш може да ги качваш и 1 по 1 задачите(+ предишните!), стига да ти се занимава да архивираш след всяка решена задача, но е по добър вариант от колкото да не пратиш нищо. Успех
Много благодаря :)