Проблем с Enhancv
Добър ден колеги. Тъкмо пробвах сайта: enhancv.com, който би трябвало да ни помага при създаването на CV. За нещастие нещо се бъгна и след като 2-3 пъти почвах наново да си пиша CV-то, изведнъж спря да сейва прогреса ми. После даже не успях да си сваля наполовина направеното CV. Добре, че сайта е още в тестови режим иначе щеше да е много смешно положението. Всякакви коментари относно подобни случки с въпросни сайт са добре дошли. Лична аз много го харесвам и съм решил да го тествам отново след ден-два, но идеята ми беше да си направя CV и да го пусна като домашна за и без това наложителната такава. Някой има ли информация какво се случва с този сайт и кога ще се оправят пробемите?
ето и грешката която ми дава на мен. Наи-горе в ляво ми изписва с червени букви и една светкавица: Error. Could not save
Здравей. Проблема със save-a все още ли го има?
Здравейте, при мен от няколко седмици при Start building now ми дава ERR_CONNECTION_REFUSED :(.
Сега в момента изобщо не ме пуска да вляза в сайта и да почна да работа по CV-то. Постоянно се върти едно кръгче, сякаш зарежда ... но така е от 10-тина минути. Каквото и да е имало за зареждане би трябвало вече да се е заредило ... така, че според мен още има проблеми
Здравейте,
Не искам да отварям нова тема и за това ще си задам тук въпроса. Не мога да си изтегля CV-то, защото имам повече от 15 елемента в негo... Трябва да си ъпдейтана на Pro план или ще ни дадете достъп. Аз останах със впечетлението, че ще ни дадете промо код по пощата, а аз нямам такъв.
Поздрави!
Зависи кога са ти дали достъп до услугата: Enhancv. До колкото си спомням дадоха промо код, който работи 1 месец и след това изчезва. Аз го ползвах много е добро, но сега след като мина известно време и като вляза в Enhancv, не ме помни и сега трябва наново да почна да си правя CV-то. Затова моя съвет е често да си сваляш CV-то, за да го имаш (както се казва hardcore) на твоя комп и да ти остане нещо ако случайно кода се изключи и спре да работи. Дано да съм ти бил полезен. Успех.