Оценяване на домашно ?
Здравейте патиланци,
искам да попитам има ли някакъв начин да върнем вече оценено домашно и да поправим рецензията , защото един колега/колежка не е направил/а една задачка в домашното и забравих да го отбележа.
Поздрави
Здравейте патиланци,
искам да попитам има ли някакъв начин да върнем вече оценено домашно и да поправим рецензията , защото един колега/колежка не е направил/а една задачка в домашното и забравих да го отбележа.
Поздрави
Здравейте,
има ли някъде описани точно и ясно условията, на които трябва да отговаря домашното, защото във форума чета различни мнения кое е задължително и кое не, но не мога да открия някъде официално да е казано. Ако това не се изясни ще има несъответсвие в оценките в зависимост от впечатлението на всеки оценяващ. Също ще е добре да има правила за самото оценяване и да се определи колко домашни трябва да оцени всеки от нас.
П.С. Все още не съм оценявал домашни, така че ако тези неща стават ясни преди оценката моля да ме извините.
:)
Ами задължителни са всички задачи без *. Тоест оценяваш тях, а ако даденият оценяван има и задачите с * това е в негов бонус и разбира се Ти трябва да го отбележиш. За оценяването - всеки сам си преценя. Аз оценявам по следния начин:
1. Има ли всички задачки.
2. Отговарят ли всички задачи на условията
3. Вярно ли са решени задачите.
4. Добре ли е форматиран кода на задачите
5. * Има ли задачи със *
6. Правилно ли са решени. (бонус за опита)
7. * Как може да се подобрят задачите
Горе доло по тези критерии ги оценявам аз :). Надявам се да съм помогнал.
Поздрави
Критерии за оценка на домашно: ТУК
Благодаря, точно това имах в предвид. Сещам се още едно нещо, което трябва да се изясни - има ли краен срок за оценяване на домашни?
Да, до края на курса се оценяват домашни (до края на изпитите).