[Fundamental Level] MonoDevelop и C# под Линукс
Здравейте приятели, тъй като планирам записване на Fundamental нивото през март и започвам от сега малко от малко да се интересувам какво ще се случва, какво ще уча и стигам до следното заключение. Advcanced C#, ООП и КПК ще се карат на C#. Имам опцията под линукс да ползвам MonoDevelop, но до каква степен ще ми е полезен за 3те курса и и до каква степен ще имам проблеми ако не ползвам VS. Наистина търся по-подробен и изчерпателен отговор.
Доста неточно изказване - Windows 10 e напълно безплатен?
Безплатен е само и единствено ако притежавате легален Windows 7, 8 или 8.1., като безплатния ъпггрейд важи само за 1-та година след излизането на Win10, след това се купува.
Окей, взимам си бележка.
Но предполагам, ако работиш в средно статистична IT компания в България не вярвам да ползват нелегален софтуер.
Това си е пробем на компанията :)
Благодаря ти за изчерпателния отговор. Честно казано при първите стъпки в линукс наистина има спънки с настройки и проблеми, но се влюбих в пъти по-добрия перформънс и "чистия" ОС. Това, което ме дразни в Уиндоус, е че супер бързо се скапва и започва да бави и цикли. Колкото до програмирането мисля, че съм още много в началото,за да дам мнение за Java и С#. Факт е, че преди малко направих флашка с уин и по-късно довечера ще го преинсталвам подготвяйки се за фундаментал нивото лека полека.