Професионална програма
Loading...
Jinjaar avatar Jinjaar 348 Точки

Здравей!

Аз използвам Gunners SteelSeries Scope и чесно казано аз усещам доста разлика с тях.При мене в повечето случаи направя ли 5-6 часа пред лаптопа без очила започва голямо главоболие. Незнам дали Gunners са точните очила който биха ти свършили работа , но те съветвам по добре отиди в хубава оптика и си направи очила за компютър според твоите очи.При тези очила се усеща малко увеличение , не е много но се вижда разлика.Иначе да подобряват контраста на картината и отблъскват лошите лъчи, но има и доста "Gunners" в цената. Само да ти кажа че тези от 170 лв. нямат разлика с тези от 90 в стъклата, единствено рамките са различни според това дали искаш да е оликотена ( което на мен повече ми допада и е доста удобно, защото не ги усещам) и така. 

1
slavpetroff avatar slavpetroff Trainer 155 Точки

Супер!Много благодаря за изчерпателния отговор.Насочи ме доста добре.Мислех,да се хвърля на тези от 170 лв.Но не се замислих,че наистина самите стъкла са едни и същи.Имат доста промоции за по 90 - 100 лева.Така че,ще взема нещо такова.

1
slavpetroff avatar slavpetroff Trainer 155 Точки

Аз я ползвам и flux-a.Но от очилата,определено виждам голяма полза.

0
Cocolino avatar Cocolino 36 Точки

Добавям към препоръката за f.lux и Workrave: http://www.workrave.org/ Комбинацията от двете направо ме прероди.

 

Реших да хвърля едно око на въпросните очила. Направих spot check на описанието на произволен модел и още първото изречение, на което попаднах, ме разсмя от сърце: "When used in GUNNAR frames that wrap closely to the face, eyes are protected from drying air currents." След като го прочетох, директно затворих сайта. laugh

0
28/11/2015 10:31:50
xezzy avatar xezzy 27 Точки

Комбинацията от f.lux и Workrave e Iris: http://iristech.co/ :)

0
Cocolino avatar Cocolino 36 Точки

За съжаление е платен.

0
HristoVutov avatar HristoVutov 20 Точки

А може ли малко да разясниш каква е разликата между жълтите и Crystalline сериите

0
slavpetroff avatar slavpetroff Trainer 155 Точки

До колкото знам, Crystalline-a са без жълтия филтър, т.е да си ги носиш и навън, ако искаш.Но според мен е излишна инвестиция, пък и едва ли образа ще ми хареса без филтър.Иначе пак предпазвали.Абе те са едни и същи всички.Само рамките им са различни.Вземи си според мен, най-евтиния вариант.Ефекта няма да е по-различен.

0